tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvä vuosi on tehty haasteista

Joulua odotettiin, sitten se tuli ja menikin. Sitten aloitettiin odottaa uutta vuotta. Sekin tuli ja meni, nyt eletään jo siinä vuodessa, josta tulikin tämä vuosi. Päätin tänään, että teen tammikuusta Tarina Tammikuun. Toivoa sopii, että jatkoa seuraa myös muina kuukausina, mutta yritetään nyt ensin ihan vaan yhtä kuukautta, niin ei tunnu heti vuoden alusta luhistuttavalta ja stressaavalta.

Tarina päivässä -haasteen ajatus on kuitenkin yksi armollisimmista. Tarinan saa kirjoittaa vaikka joka päivä annetusta aiheesta, mutta pakkopullaa siitä ei saa tulla. Huonoa omaatuntoa ei saa eikä tarvitse potea, jos elämässä onkin yhtäkkiä niin paljon äksöniä, ettei millään pysty eikä kerkeä. Vain tekstin aihe on annettu - kaiken muun saa valita itse ihan vapaasti julkaisuajankohdasta ja tekstin muodosta lähtien.  Enemmän taustoista omassa henkilökohtaisessa Aakkostarinat -blogissani. Haasteeseen liittyvät tekstit julkaisen kuitenkin vain täällä. Ja jos teiltä lukijoilta riittää intoa, niin mielellään saa osallistua omassa blogissa.

Pahoittelen laiskuuttani. Tein kuvan ja se näytti selkeältä. Täällä siitä tulikin hiukan höttöä, mutta saa siitä selvän, jos klikkailee isommaksi ja käyttää suurennuslasia tai jotain muuta apuvälinettä. Ensi kuussa katson sitten tarkemmin visuaalista ilmettä ja helppolukuisuutta. Tammikuun aiheet ovat siis seuraavat:


Varsinainen päivän aiheen mukainen teksti tulee myöhemmin. Sitä ennen käyn nuuhkimassa tuoksuuko tänään uudelta vuodelta. Iloista ja onnellista vuotta 2013 kaikille.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Nata!

      Mitä enemmän tarinoita syntyy, sitä hauskempaa tämä on. Yhdestä sanasta saa niin monta erilaista tarinaa tai kirjoitusta. :)

      Poista