lauantai 5. tammikuuta 2013

Tarina päivässä: Liike

Istuin puiston penkillä. Oli kesä, aurinko, kärpäset ja ilo. Hän juoksi kohti, kaappasi syleilyynsä, suukotti ja pyöritti hurjasti ympäri. Oli ollut ikävä. Olin hämilläni. Miksi hän noin tekee? Miksi ottaa mukaansa liikkeeseen? Menneisyydessä ihailemani puolijumala, hyvätapainen ja luotettava käyttäytyi järjenvastaisella tavalla. Aiheutti minulle syyllisyyttä ja synnintuntoa. Varattu mies ei saisi käyttäytyä noin.  Ystävyyden raja-aita ylitettiin yllättäen. Ei saisi asettaa toista potemaan huonoa omaatuntoa puolestaan. Onneksi se oli vain unta. Unista enemmän tietävät sanoisivat, että tiedostettu synti unessa lupaa hyvää. Syleillyksi tuleminen sitä, että tapaan erään mielestäni sangen huomaavaisen ihmisen. Jännittävää. Kuka minua tuolla lailla liikuttaa? Ei ainakaan uneen valikoitunut unimies.




5 kommenttia:

  1. unissa näkee sitä mistä unelmoit hereillä - näin sanottaan .. vaikka olen isoäiti jostakin syystä näen aina unissa omia pikkuisia lapsia... ei ole ikinä unissa nähnyt niitä aikuisinä --- IKÄVÄÄ ...

    VastaaPoista
  2. anteeks tää edellinen olikin mun joulublogini , sinne vaan jouluna kirjoitan ...mutta tarinat käy tänne NATA blogiin
    http://natnie01.vuodatus.net/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin, että olisitte yksi ja sama, kun käväisin vilkaisemassa jo joulublogin. Mistä täytyy vetää johtopäätös, että melkein ehkä ymmärrän viron kieltä. Ainakin sanan sieltä, toisen täältä.

      Sekin on yksi selitys, että unelmoisin hereillä ollessani jostain tuollaisesta. Voin rehellisesti kuitenkin sanoa, että unimies valikoitui siinä tapauksessa väärin. Unen ja valveen rajamailla mutisin jotain sellaista, että mitä sä teet mun unessa. Ei vastannut. Suomalainen mies! ;D

      Ehkä tällä kertaa luotan Tamara Maunosen unikirjan selvityksiin asiasta. Se on siitä kiva kirja, että näen unta mistä tahansa, niin aina se on tulkittavissa hyväksi enteeksi. :)



      Poista
  3. En usko unien selityksiin omalta kohdaltani, mutta tuollaisen halauksen ottaisin kuin kuvassa vaikka heti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen se oli unenkin hali, vaikkakin mieli protestoi sitä vastaan keneltä halauksen sain. ;D

      Poista